Profesyonel Teknik Servis Takip Yazılımı
Şu ana kadar Onarım Sorgula müşterileri 12.369 cihaz tamir etti.

Arızalı Cihaz Ayarlar Menüsü Kullanımı

Bu anlatımımızda Profesyonel Teknik Servis Yazılımı içinde yer alan Arızalı Cihazlar menüsündeki ayarlar menüsünü inceleyeceğiz.

Ayarlar menüsüne tıkladıktan sonra aşağıdaki sekmeleri göreceksiniz: "Teknik Servis Şartları Düzenle," "Seri No Baş Harfleri - Arıza Tespit Ücreti," "Barkod Ayarları Düzenle," "Diğer Çıktı Ayarları," ve "Genel Ayarlar."

"Teknik Servis Şartları Düzenle" butonuna tıkladığınızda, teknik servis şartlarını düzenleyebileceğiniz bir form alanı açılır. Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra, "Ayarları Kaydet" butonuna tıklayınız.

"Seri No Baş Harfleri - Arıza Tespit Ücreti" kısmına tıkladığınızda, arızalı cihaz eklerken seri numarası olmadığında sistem otomatik olarak seri numara üretir. Bu kısımdan seri numarasının ilk harflerini belirleyebilirsiniz. Arıza tespit ücreti ise müşteri cihaz tamirine onay vermediğinde otomatik olarak arıza tespit ücretinin uygulanacağı bir alandır. Bu kısma yazdığınız ücret, müşteri onay vermediğinde arıza tespit ücreti olarak müşteriye yansıtılacaktır.

"Barkod Ayarları Düzenle" yazısına tıkladığınızda, barkodları oluşturmak için ayarları kişiselleştirebileceğiniz bir canlı önizlemeli alan açılır. Gerekli ayarları yaptıktan sonra "Güncelle" butonuna tıklayarak yan tarafta barkod önizlemesini görebilirsiniz.

"Diğer Çıktı Ayarları" kısmında, aldığınız çıktılara bazı ayarlar yapmanızı sağlayan seçenekler bulunur. Örneğin, "Servis Formu (A4)" çıktısında müşteri adres bölümünün olup olmayacağını buradan belirleyebilirsiniz. Teslim fişi altına duyuru eklemek için ise bu kısmı kullanabilirsiniz.

"Genel Ayarlar" kısmında ise, arızalı cihaz listesinde ilk etapta kaç adet verinin listeleneceğini belirleyebilirsiniz. Varsayılan değer 10’dur.