Profesyonel Teknik Servis Takip Yazılımı
Şu ana kadar Onarım Sorgula müşterileri 12.369 cihaz tamir etti.

Hatırlatıcı Nasıl Eklenir?

Bu anlatımımızda Profesyonel Teknik Servis Yazılımı'nda müşterilerinizin cihazlarının bakım zamanını takip etmek için kullanabileceğiniz hatırlatıcı özelliğini inceleyeceğiz.

Cihazlara hatırlatıcı eklemek için farklı alanlarda butonlarımız bulunmaktadır. Bu butonlar, arızalı cihaz listesindeki detay butonunda, sonuçlandırma sayfasının üst kısmında ve sonuçlandırma sayfasını kaydettiğinizde karşınıza çıkan popup ekranında yer almaktadır.

Hatırlatıcı eklediğinizde, bir form alanı açılır. Bu form alanında müşteri ve servis kayıt tarihi bölümleri sabit kalırken, hemen alt kısımda sonraki servis kayıt tarihi girebileceğiniz bir alan bulunmaktadır. Ayrıca alt kısımda açıklama yazma seçeneği de mevcuttur. Buraya yazdığınız açıklama yalnızca sizin tarafınızdan görülebilir.

Herhangi bir hatırlatma günü geldiğinde, panelimizin hemen ortasında bir uyarı gösterilir. Hatırlatıcı listesine gittiğinizde, bakım tarihi gelmiş veya geçmiş cihazların tarihleri kırmızı renkle işaretlenmiştir. Bu şekilde, bakım zamanı gelmiş olan müşterilere SMS göndererek bilgilendirme yapabilirsiniz.