Profesyonel Teknik Servis Takip Yazılımı
Şu ana kadar Onarım Sorgula müşterileri 12.371 cihaz tamir etti.

Muhasebe Yönetimi Kullanımı

Bu anlatımımızda, Profesyonel Teknik Servis Yazılımı içindeki muhasebe yönetimi menüsünü inceleyeceğiz.

Firmanızın gerçekleştirdiği harcamaları ve gelirleri kayıt altına almanıza yardımcı olacak bu muhasebe yönetimi, gelir ve giderlerinizi günlük raporlar şeklinde düzenlemenizi sağlar. Yeni bir gelir veya gider eklemek için, sol taraftaki muhasebe yönetimi menüsünden "Yeni Gelir/Gider Ekle" seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Açılan form alanında, müşteri bölümünden müşterinizi seçebilir ve işlem türü bölümünden gelir veya gider seçeneğini belirleyebilirsiniz. Tutar kısmına miktarı girdikten sonra açıklama kısmına gelir veya giderin amacını belirtirsiniz. Tüm alanları doldurduktan sonra bilgileri kaydet butonuna tıklayarak işlemlerinizi kayıt altına alabilirsiniz.

Gelir/Gider listesini görmek için sol menüden "Gelir/Gider Listesi" seçeneğine tıklamanız yeterli. Açılan sayfada daha önce kayıt altına aldığınız bilgileri görebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz. Ayrıca, üst kısımda günlük, haftalık, 15 günlük ve aylık gelir/gider istatistiklerinizi inceleyebilirsiniz.

Cari hesaplarınıza göz atmak için sol menüden "Cari Hesap Listesi" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Karşınıza çıkan sayfada daha önce işlem yaptığınız müşterilerinizin kayıtları bulunmaktadır. Örneğin, herhangi bir müşterinize kullandığınız parçaların ücreti, işçilik, arıza tespiti, nakliye gibi detaylı hesapları görebilir ve son kısımda toplam ücreti görüntüleyebilirsiniz.

Üst kısımda ise günlük, haftalık, 15 günlük ve aylık cari hesap istatistiklerinizi gözlemleyebilirsiniz.

Eğer satın aldığınız paket online ödeme seçeneği sunuyorsa, sol taraftaki "Alınan Ödemeler" bölümü aktif olacaktır. Bu bölüme tıkladığınızda, müşterilerinizin kendi panelleri üzerinden yapmış oldukları ödemeleri görebilirsiniz. Ayrıca, "Ödeme Bildirimi" bölümünde müşterilerinizin kendi panellerinden size yapmış oldukları ödeme bildirimlerini inceleyebilirsiniz.