Profesyonel Teknik Servis Takip Yazılımı
Şu ana kadar Onarım Sorgula müşterileri 12.369 cihaz tamir etti.

Ödeme Ayarları Kullanımı

Bu anlatımımızda, Profesyonel Teknik Servis Yazılımı içindeki ödeme ayarları menüsünü inceleyeceğiz.

Satın aldığınız pakette online ödeme sistemi aktifse, sol menüde ödeme ayarları menüsü de aktif olacaktır.

Ödeme Ayarları Menüsüne tıklıyoruz. Hesap Numaraları Menüsüne tıkladıktan sonra karşımıza çıkan ekranda banka hesap bilgilerimiz yer alıyor. Bu bilgiler, müşterilerimizin havale ya da EFT ile ödeme yapabilmesi için müşteri panelinden görüntülenir. Bu bölümden yeni bir banka ekleyebilir veya var olan bankaları düzenleyip silebilirsiniz.

Ödeme Seçenekleri Menüsü'nde ise, müşterilerinizin size ödemeyi nasıl yapacağını siz belirleyebilirsiniz. Ödeme Seçenekleri Menüsüne tıkladıktan sonra karşımıza çıkan ekranda, ödemeleri nasıl almak istediğimiz sorulur. Bu alanı kendimize göre düzenliyoruz.

Sol menüde bulunan İyzico Ayarları ise online ödeme alabilmemizi sağlayan tüm bankalarla anlaşmalı aracı bir firmadır. İyzico sitesine üye olduktan sonra size verilen API anahtarınızı ve güvenlik anahtarınızı bu kısımlara giriyor ve "Kaydet" butonuna tıklıyorsunuz. Bu bilgileri doldurduktan sonra müşterileriniz kendi panellerinden online ödemeyi sorunsuzca yapabileceklerdir.

Alt kısımda bulunan gizlilik politikası, teslimat ve iade, mesafeli satış sözleşmesi ve kişisel verileri politikası seçeneklerini kendinize göre düzenlemeniz gerekmektedir.