Profesyonel Teknik Servis Takip Yazılımı
Şu ana kadar Onarım Sorgula müşterileri 12.369 cihaz tamir etti.

İl/İlçe/Mahalle Yönetimi Nasıl Kullanılır?

Bu anlatımımızda, Profesyonel Teknik Servis Yazılımı'nda il/ilçe/mahalle yönetimi menüsünü detaylı bir şekilde ele alacağız.

Yeni bir bayi veya müşteri eklerken, iletişim alanında otomatik olarak çıkması için daha önceden hazırlanmış il/ilçe ve mahalle veritabanı güncel bir şekilde tutulmaktadır. Ancak, herhangi bir ilin, ilçenin veya mahallenin adı değişirse ya da yeni bir il, ilçe veya mahalle eklemeniz gerekiyorsa, bu bölümü kullanabilirsiniz.

Yeni bir il eklemek için sol menüden "Şehirlerin Listesi" menüsüne tıklamanız yeterlidir. Karşınıza çıkan ekranda kayıtlı illeri görebilir ve yeni bir il eklemek için üst kısımdaki "Yeni Şehir Ekle" butonunu kullanabilirsiniz.

İlçeleri yönetebilmek için ise sol menüden "İlçelerin Listesi"ne tıklayarak daha önceden kayıtlı ilçeleri görebilir ve yeni bir ilçe eklemek için üst taraftaki butonu kullanabilirsiniz.

Mahallelerin listesini görmek için ise sol menüden "Mahallelerin Listesi" menüsüne tıklamanız yeterlidir. Karşınıza çıkan ekranda daha önce kayıtlı mahalleleri görebilir ve yeni bir mahalle eklemek veya düzenlemek için bu kısmı kullanabilirsiniz.