Profesyonel Teknik Servis Takip Yazılımı
Şu ana kadar Onarım Sorgula müşterileri 12.369 cihaz tamir etti.

Site Ayarları Menüsü Kullanımı

Bu anlatımımızda Profesyonel Teknik Servis Yazılımı içinde site ayarları menüsünü inceleyeceğiz.

Sitemizin ayarlarını kişiselleştirmek için sol tarafta bulunan site ayarları menüsüne tıklıyoruz.

Karşımıza çıkan form alanında, site adresi bölümünde sitenizin adresi bulunmaktadır, bu kısmı değiştiremezsiniz. Sitenizin titlesi tarayıcıların üst kısmında görünen bilgiyi temsil eder. Bu bölümü de kişiselleştirebilirsiniz.

Anahtar kelimeler bölümünde firmamıza özgü kelimeler girmemiz gerekiyor ve bunları virgülle ayırmamız gerekiyor. Sitenizin tanımı bölümünde firmanızın sunduğu hizmeti kısaca açıklayabilirsiniz.

Site mail adresi bölümüne kullanmakta olduğunuz mail adresini yazın. Telefon numarası bölümüne de aktif olarak kullandığınız cep telefonu numaranızı ekleyin. Firma adresi kısmına işyerinizin posta adresini, kapı numarası dahil, ekleyin.

İp sorgulama adresi kısmı, kayıtlı müşterilerin hangi şehirden geldiğini sorgulamak için gereklidir, bu bölümü mümkün olduğunca değiştirmeyin.

Alt kısımda bulunan ana siteniz varsa ve sosyal medya hesaplarınızı girin. Bu, cihaz sorgulama sayfasında simgeler halinde görünecektir.

Sektör bölümünden, hangi sektöre hizmet verdiğinizi seçin. Dolar kuru bölümünü otomatik olarak TCMB Kurlar sayfasından çekmesini sağlayabilir veya manuel olarak girebilirsiniz. Bu kısım, sitenizde dövizle ilgili olan bölgeler için önemlidir.

Site logosu bölümüne firmanızın logosunu yükleyin. Bu logo, müşterilerinizin görebileceği tüm yerlerde görünecektir. Barkod logosu kısmından ise siyah beyaz logoyu yüklemenizi öneririz, çünkü barkod baskısında renkli baskı kullanılamaz.

Resim yüklerken hangi formatı kullanacağınıza buradan karar verebilirsiniz. Webp formatı en hızlı formattır.

Eğer sitenizi kapatmanız gerekiyorsa, ilgili alanı seçin. Teknisyenler girebilsin derseniz sadece teknisyenleriniz sisteme giriş yapabilir, müşterileriniz yapamaz. Kimse giremesin derseniz teknisyenleriniz de giremez. Sitenizi neden kapattığınızı buradan müşterilere duyurabilirsiniz.

Hakkınızda bölümünden firmanız hakkında kısa bir açıklama yazın.

İşlemleriniz tamamlandıktan sonra "Bilgileri Kaydet" düğmesini tıklayarak değişikliklerinizi kaydedebilirsiniz.

Yönetim Paneli Ayarları

Site ayarlarınızı düzenledikten sonra, yönetim panelinin ilk giriş sayfasında istemediğiniz bölümleri kaldırmak veya yeni bölümler eklemek için üst kısımda bulunan "Yönetim Paneli Düzenle" düğmesine tıklayın.

Bu seçeneği tıkladıktan sonra karşınıza hangi bölümleri görmek istediğinizi soran bir form alanı çıkacaktır. Bu kısmı tamamen kendi kullanım şeklinize göre değiştirebilirsiniz.

Hemen yan tarafında panelin görsel düzenlemelerini yapabileceğiniz bir alan bulunmaktadır. Yani menü şekli, rengi ve sitenin genel renk ayarları buradan yapılmaktadır.

Ayarlarınızı tamamladıktan sonra bilgileri kaydet düğmesine tıklayarak işlemlerinizi kayıt altına alabilirsiniz.